tcki-arbo-stofmeting
Arbo stofmeting keramische industrie.
milieumetingen
Milieumeting op locatie.

Meettechnicus Proces, Arbo, Milieu en toekomstig Adviseur (fte).

Ben jij een ras-techneut met uitstekende communicatieve eigenschappen? En hou je van het uitvoeren van steeds verschillende werkzaamheden om je zodoende jezelf te ontwikkelen? Dan kun je bij TCKI als Meettechnicus aan de slag met procesmetingen, arbostofmetingen, geluidmetingen en milieumetingen op locatie en het bijhorende werk op kantoor.

Om meer inzicht te krijgen in het productieproces en de hieraan gerelateerde arbo- en milieuaspecten voer je zelfstandig het diverse proces-, arbo- en milieumetingen uit. Onze klanten zijn onder andere producenten van keramische bouwmaterialen in Nederland en België. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de correcte uitwerking en duidelijke rapportage.

Deze functie valt binnen de expertise van onze Afdeling Techniek, die bestaat uit meettechnici en adviseurs. Met onze geavanceerde meetinstrumenten leggen wij procesomstandigheden vast. Op basis van deze informatie kunnen maatregelen genomen worden, die leiden tot een effectievere en efficiëntere bedrijfsvoering. Hier vind je een overzicht van onze metingen – verschillende meetgroepverrichtingen. Voor een aantal verrichtingen is aan TCKI door de Raad van Accreditatie een RvA-accreditatie afgegeven.

TCKI heeft uiterst gekwalificeerde medewerkers werkzaam in de gespecialiseerde teams Meetgroep, Laboratorium, Tekenbureau en Adviesgroep. TCKI is al meer dan 60 jaar een onafhankelijk onderzoeksinstituut, kenniscentrum en adviesbureau voor minerale grondstoffen en de daarmee geproduceerde bouwmaterialen. Tevens is expertise aanwezig met betrekking tot de daarbij behorende productietechnieken en -processen.

 

Een afwisselende zelfstandige functie met doorgroeimogelijkheden.

Wat heb je minimaal nodig voor deze functie?

  • Een HBO-niveau afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde of Procestechniek
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Rapportage vaardigheden
  • Ambitie om door te groeien in een adviesfunctie

Wat kunnen we je bieden?

  • Een fulltime job waarin je op termijn doorgroeit naar een adviesfunctie
  • Ontwikkeling en ondersteuning met studiefaciliteiten
  • Een passende beloning met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Jouw sollicitatie – een motivatiebrief met cv ontvangen wij graag per mail op info@tcki.nl.

Mocht je meer informatie over deze vacature willen, bel dan gerust met Rob Mentink – hoofd afdeling Techniek op 026-3845600. 

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

 

keramisch-proces-miliue-arbo-1920x680 2
TCKI meetgroep.
TCKI-keramisch-960x340-9
TCKI adviesgroep.