Onafhankelijk onderzoek en advies.

Wij doen zeer gedegen onderzoek, voeren analyses uit en testen materialen, zodat alle partijen (uzelf, uw klanten, uw medewerkers, de overheid en inspecties) overtuigd worden van een verantwoorde procesvoering, werkomstandigheden, omgevingseffecten en productkwaliteit.

We geven advies op het gebied van 

  • Grondstoffen en producten
  • Keramische processen
  • Arbo, milieu en veiligheid

TCKI heeft het vertrouwen van veel afnemers en producenten van bouwmaterialen.

TCKI staat voor integer, onafhankelijk, innovatief met de hoogste kwaliteit en leveringssnelheid van analyses en onderzoeksresultaten.

Wij zijn als geen ander in staat om de eigenschappen en de kwaliteit van uw grondstoffen, producten en productieprocessen op een geaccrediteerde manier aan te tonen. Rapportage vindt plaats in het Engels, Duits, Frans, of Nederlands, zodat de resultaten direct door u gebruikt kunnen worden.

TCKI werkt op basis van nationale en internationale normen en richtlijnen, waarbij een uitgebreid systeem van interne en externe controle zorg draagt voor de hoogste kwaliteit van de verrichtingen en diensten.

TCKI beschikt over een breed scala aan meetmogelijkheden en testmethoden. 

Integer, onafhankelijk, objectief onderzoek en advies. ISO/IEC 17025 geaccrediteerd.

Onafhankelijk, deskundig en efficiënt advies en onderzoek uitgevoerd door TCKI vormen een meerwaarde voor uw bedrijf. Veel van onze laboratoriumonderzoeken en meetgroepverrichtingen zijn geaccrediteerd door de Nederlandse Raad van Accreditatie (RvA, L 254).

Dit geeft u een maximale garantie op een juiste uitvoering van de werkzaamheden en objectief en onafhankelijk bepaalde, juiste meetwaarden.

Voor een actueel overzicht van RvA, ISO/IEC 17025 geaccrediteerde verrichtingen, volg deze link.

Wij helpen u graag verder.

dr. ir. Ronny Lugtenberg

Directeur

ing. Rob Mentink

Hoofd afdeling Techniek

Stan Aben MSc

Hoofd afdeling Technologie