Wij zijn voor onze laboratorium per direct op zoek naar een Analist.

Met een op MBO/HBO afgeronde analytisch chemische opleiding.

De werkzaamheden die je (zelfstandig) gaat uitvoeren, zullen bestaan uit de analyse met behulp van XRF (ijzer/kalk en de totaal chemische analyse). 

Het gaat om een periode van tenminste 6 maanden met optie tot verlenging en uitbreiding van overige laboratoriumwerkzaamheden. 

De functie is voor 40 uur per week. De werkzaamheden starten in eerste instantie om 8:30 uur. Wanneer je de bevoegdheid hebt gekregen om de analyse zelfstandig uit te voeren, wordt gestart om 07:30 of 08:00 uur.

Uiteraard bieden wij jou een passende beloning.

Solliciteren.

Heb je specifieke vragen over de vacature, neem dan contact op met mevrouw Olga Kusters 026 3845600. Lijkt het je prettig om bij ons aan de slag te gaan? Stuur je sollicitatie met CV naar info@tcki.nl

Over TCKI.

TCKI is al meer dan 60 jaar een onafhankelijk onderzoeksinstituut, kenniscentrum en adviesbureau voor minerale grondstoffen en de daarmee geproduceerde bouwmaterialen. Daarbij is tevens expertise aanwezig met betrekking tot de daarbij behorende productieprocessen en -technieken.

TCKI heeft als doel om producenten van bouwkeramische producten, in de meest ruime zin ondersteuning te verlenen bij het productieproces. Teneinde een zo breed en optimaal mogelijke dienstverlening te kunnen bieden, zijn ruim 35 medewerkers bij TCKI werkzaam op de afdelingen:

  • Adviesgroep
  • Laboratorium (RvA-erkende onderzoeken aan grond-, toeslagstoffen en gerede producten)
  • Meetgroep (proces- en RvA-erkende arbo- en milieumetingen)
  • Tekenkamer

Wij helpen u graag verder.

Olga Kusters

Hoofd Administratie